leads behalen

10 hacks om uw website te helpen meer leads, omzet en inkomsten te genereren

Een website is een essentiële bedrijfstool – en elk bedrijf gebruikt zijn site anders. Sommigen gebruiken het om directe inkomsten te genereren via e-commerce, terwijl anderen het gebruiken om leads, telefoontjes of fysieke locatiebezoeken te genereren. Er is één ding dat elk bedrijf met zijn website wil bereiken: het gebruiken om meer groei te creëren.

Google lanceert nieuwe, geanimeerde videoserie over SEO voor beginners

Google lanceert geanimeerde video’s over SEO voor starters

Google groeit zijn YouTube-aanwezigheid met een andere videoserie – deze keer is het gericht op beginners, in plaats van ervaren SEO’s. In tegenstelling tot de andere videoseries van Google, gehost door Googlers zoals John Mueller en Martin Splitt, wordt deze volledig geanimeerd.

Google Ads

Google Ads introduceert 2 nieuwe manieren om gebruikers te targeten in Google Zoeken

In de komende weken lanceert Google Ads affiniteitsdoelgroepen en seizoensgebonden evenementensegmenten voor in-market-doelgroepen. Hier volgt meer over elk van deze targetingopties.

start met je bedrijf

Wat is internetmarketing? Uw gids voor uw online marketing..

Internetmarketing, ook wel online marketing genoemd, is het proces waarbij een bedrijf of merk en zijn producten of services via internet worden gepromoot met behulp van tools die helpen bij het genereren van verkeer, leads en verkopen.

onderhouden website

Onderhouden website heeft zijn voordelen

Een website is een tool die al heeft bewezen effectief te zijn voor zelfstandigen en KMO’s. Met een
goede website haal je gewoonweg meer klanten binnen. Maar wat moet je nu doen
om een website goed te houden? Daar gaan wij even dieper op in!

belang goede webdesign

Belang van een goede website

Waarom is een goede website belangrijk? Uw website is tegenwoordig het visitekaartje van een organisatie. De website dient namelijk meer dan alleen maar als informatiebron, het is een afspiegeling van hoe u als bedrijf bent en wat u wilt uitstralen. Uit onderzoek onder 200 respondenten blijkt dat maar liefst 87% eerst de website bekijkt als ze over een organisatie, product of dienst horen. Uw website speelt dan ook een cruciale rol in het maken van een goede eerste indruk. Maar liefst 100% gaf aan een website die erg ongebruiksvriendelijk is of een slecht design heeft, weer te verlaten.