Loading...

Zakelijk

Zakelijk2018-12-03T15:51:29+00:00

Project Description

Zakelijke Webdesign

Bij Conicta beseffen wij hoe belangrijk een bedrijf moet overkomen naar zijn klanten. Bij een zakelijke website is dit even significant. De webdesign die wij voorzien voor zakelijke ondernemingen zijn duidelijk simpel en zonder teveel onnodige afleidingen. Zo komt uw visie duidelijk over naar uw bezoekers en vinden ze snel hun navigatie.

Praktische Applicaties

Bovenop uw zakelijke website installeren wij applicaties die u en uw bezoekers de mogelijkheid geven tot interactie tussen beide. Een reservatiesysteem met vrije afspreken of een database van uw klanten om hun op de hoogte te houden van nieuwigheden.

HTTPS Veilig Versleutelt https-beveiligd-website

De zakelijke websites die wij maken zijn versleuteld met de laatste veiligheidsnormen voor een veilig surfervaring. U herkent dit aan de HTTPS in het adresbalk.

Conceptuele Ontwerpen

zakelijke website laten maken
zakelijke website laten maken

Geavanceerde Applicaties

Verrijkt uw zakelijke website met formulieren, galerijen en reserveringsapplicaties. Die gaan onder de nieuwste normen van veiligheid.

7/7 Helpdesk Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning 7/7 dagen. Dit via e-mail, maar ook telefonisch. Zo verzekeren wij u dat uw website altijd bewaakt zal zijn en bij enige voorval, wij er meteen bij zijn om het op te lossen.

Toegankelijk Op Alle Toestellen

De websites die wij maken zijn altijd responsief. Dit betekent dus dat uw bezoekers met eender modern toestel, toch op een comfortabele manier op uw website kan surfen.

VRIJBLIJVEND OFFERTE
Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok