Loading...

E-commerce | Webshop

/, Webshop, WordPress/E-commerce | Webshop
E-commerce | Webshop2018-12-03T18:56:11+00:00

Project Description

Professionalisme & Modern

Een webshop starten lijkt een onbegonnen werk, maar wij bij Conicta zijn daar om u daarin te ondersteunen en te begeleiden. Bij een webshop komen er veel technische en strategische aspecten kijken. Met een opleiding van ons achteraf, gaat u zelf met enkele muisklikken uw webshop kunnen beheren.

Praktische Applicaties

Bovenop uw webshop installeren wij applicaties die u en uw bezoekers de mogelijkheid geven tot interactie tussen beide. Een reservatiesysteem met vrije consultaties of een database met van uw klanten voor hun op de hoogte te houden van nieuwigheden.

HTTPS Veilig Versleutelt https-beveiligd-website

De webshops die wij maken zijn versleuteld met de laatste veiligheidsnormen voor een veilig surfervaring. U herkent dit aan de HTTPS in het adresbalk.

Conceptuele Ontwerpen

webshop laten maken
webshop laten maken
webshop laten maken
Webshop laten maken

Geavanceerde Betaalmogelijkheden

Wij bieden u de betaalmogelijkheden die u maar wenst. Kredietkaart, bankcontact of via overschrijving. Het kan allemaal, volledig beveiligd en allemaal geautomatiseerd.

7/7 Helpdesk Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning 7/7 dagen. Dit via e-mail, maar ook telefonisch. Zo verzekeren wij u dat uw webshop altijd bewaaktis en bij enige voorval, wij er meteen bij zijn om het op te lossen.

Uw Webshop In De Zoekresulaten Van Google

Wij werken met u mee om van uw webshop een succes te maken. Een goede positie krijgen in de zoekresultaten van Google is dan ook 1 van ons hoofdtaken. Twijfel niet en begint aan uw succes verhaal!

VRIJBLIJVEND OFFERTE
Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok