Loading...

Schoonheidssalon & Beauty

/, Schoonheidssalon, Verzorging, WordPress/Schoonheidssalon & Beauty
Schoonheidssalon & Beauty2018-12-03T15:05:59+00:00

Project Description

Een schoonheidssalon Website

Geef een imposante eerste indruk met uw schoonheidssalon website aan uw bezoekers. Bij Conicta zorgen wij niet enkel voor nette programmeercodes, maar geven wij uw bedrijf een strak en mooi design.

Zo komt uw stijl volledig terug in de website die wij voor u maken.

Praktische Applicaties

Bovenop uw schoonheidssalon website installeren wij applicaties die u en uw bezoekers de mogelijkheid geven tot interactie tussen beide. Een reservatiesysteem met vrije plaatsen of een database van uw klanten om hun op de hoogte te houden van nieuwigheden.

HTTPS Veilig Versleutelt https-beveiligd-website

De schoonheidssalon websites die wij maken zijn versleuteld met de laatste veiligheidsnormen voor een veilig surfervaring. U herkent dit aan de HTTPS in het adresbalk.

Conceptuele Ontwerpen

schoonheidssalon Website Laten Maken
schoonheidssalon website

Geavanceerde Applicaties

Verrijkt uw schoonheidssalon website met galerijen en reserveringsapplicaties. Die gaan onder de nieuwste normen van veiligheid.

7/7 Helpdesk Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning 7/7 dagen. Dit via e-mail, maar ook telefonisch. Zo verzekeren wij u dat uw website altijd bewaakt zal zijn en bij enige voorval, wij er meteen bij zijn om het op te lossen.

Toegankelijk Op Alle Toestellen

De websites die wij maken zijn altijd responsief. Dit betekent dus dat uw bezoekers met eender modern toestel, toch op een comfortabele manier op uw website kan surfen.

VRIJBLIJVEND OFFERTE
Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok