Loading...

Medische Website en Zorg

/, Tandarst, WordPress/Medische Website en Zorg
Medische Website en Zorg2018-12-03T15:17:12+00:00

Project Description

Professionalisme & Modern

U wenst een medische website, met moderne technische functies en waarmee u uw zaak veilig op het internet kan laten evolueren? Wij beschikken over de nodige programma’s die uw medische website toepasselijk maken voor functionele doeleinden.

Bij Conicta zorgen wij ervoor dat uw medische website wordt wat u en uw klanten verwachten.

Praktische Applicaties

Bovenop uw medische website installeren wij applicaties die u en uw bezoekers de mogelijkheid geven tot interactie tussen beide. Een reservatiesysteem met vrije consultaties of een database met van uw klanten voor hun op de hoogte te houden van nieuwigheden.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

HTTPS Veilig Versleutelt https-beveiligd-website

De medische websites die wij maken zijn versleuteld met de laatste veiligheidsnormen voor een veilig surfervaring. U herkent dit aan de HTTPS in het adresbalk.

Conceptuele Ontwerpen

Medische Website

Geavanceerde Applicaties

Verrijkt uw medische website met formulieren en reserveringsapplicaties. Die gaan onder de nieuwste normen van veiligheid.

7/7 Helpdesk Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning 7/7 dagen. Dit via e-mail, maar ook telefonisch. Zo verzekeren wij u dat uw website altijd bewaakt zal zijn en bij enige voorval, wij er meteen bij zijn om het op te lossen.

Toegankelijk Op Alle Toestellen

De websites die wij maken zijn altijd responsief. Dit betekent dus dat uw bezoekers met eender modern toestel, toch op een comfortabele manier op uw website kan surfen.

VRIJBLIJVEND OFFERTE
Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok