Loading...

Barber en Kapsalon

/, Kapsalon, WordPress/Barber en Kapsalon
Barber en Kapsalon2018-12-03T13:15:22+00:00

Project Description

Straal De Nodige Klasse Uit

Net als de kapsels die uw creëert, hoort uw kapsalon website er ook zo uit te zien. Bij Conicta bent u verzekerd dat uw kapsalon website volledig naar uw stijl zal worden gemaakt. Laat uw bezoekers ontdekken wat uw talenten en creativiteitten zijn met eye catching galerijen en meer..

Reserveren = Kinderspel

Laat uw klanten gemakkelijk en met een duidelijk overzicht van de beschikbare plaatsen een reservatie maken. De reservatie moet telkens door u bevestigd worden en uw klant krijgt verder een email met de bevestiging. Dit wordt allemaal automatisch gedaan.

HTTPS Veilig Versleutelt https-beveiligd-website

De kapsalon websites die wij maken zijn versleuteld met de laatste veiligheidsnormen voor een veilig surfervaring. U herkent dit aan de HTTPS in het adresbalk.

Conceptuele Ontwerpen

barber website laten maken
kapsalon website laten maken

Geavanceerde Applicaties

Verrijkt uw kapalon website met galerijen en reserveringsapplicaties. Die gaan onder de nieuwste normen van veiligheid.

7/7 Helpdesk Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning 7/7 dagen. Dit via e-mail, maar ook telefonisch. Zo verzekeren wij u dat uw website altijd bewaakt zal zijn en bij enige voorval, wij er meteen bij zijn om het op te lossen.

Toegankelijk Op Alle Toestellen

De websites die wij maken zijn altijd responsief. Dit betekent dus dat uw bezoekers met eender modern toestel, toch op een comfortabele manier op uw website kan surfen.

VRIJBLIJVEND OFFERTE
Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok